Budi ponosan

Možda je riječ o najljepšem osjećaju u ljudskom životu?  Možda... Sigurno je najuzvišeniji osjećaj  u životu svakog od nas.

Ponos!

Ne može se prodati, jer ako se proda onda to nije to, onda to nije ponos. Ne može se izgubiti, jer to se ne gubi, to se stekne zauvijek. Ne mogu ti ga oteti, jer kad bi se otimao ne bi ni postojao. 
Rimuje se s riječi - zanos. Jer, zanos dolazi odmah nakon ponosa. 

Kad se dičiš, kad se hvastaš, kada si sretan zbog nečega što uopće postoji, kada ljubiš, kada mu daješ sve svoje - to je ponos, dakako i zanos.

I stoga - Budi ponosan!

Na svoje porijeklo, na oca i majku, na brata i sestru, na kvart, grad, domovinu, na HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU

I mi jesmo ponosni. Naponosniji na svijetu. Predstavnici i navijači zemlje koja se rodila iz ponosnog Domovinskog rata i čiji žitelji imaju jednu veliku ljubav, HRVATSKU NOGOMETNU REPREZENTACIJU.
Osjećaj kojeg nosimo u sebi ne možemo izgubiti, prodati, ne može nam ga nitko oteti, mi smo ga stekli zauvijek. 

Zato u ove velike  dane svjetske smotre ponosno stojimo iza hrvatske nacionalne momčadi, nizašto joj ne uskraćujemo podršku, dolazimo gdjegod bila, borimo je bez obzira na rezultat. Jer, ponos nam to nalaže, ponos kojeg držimo u njedrima, ponos koji nam lupa u srcima i  vrije u moždanim stanicama.

Ima li  ponosnijeg osjećaja nego slušati himnu, pa se vi sad za kraj zapitajte - što je jedino što u životu imate i nitko vam to ne može oduzeti, uskratiti, uništiti.
Nismo ničiji, svoji smo, volimo svoje. Nitko ne stoji iza nas, a mi stojimo iza Hrvatske

BUDI PONOSAN