"Hrvatska-Nigerija" & "Opća Opasnost"

"Hrvatska-Nigerija" & "Opća Opasnost"

16.06.2018. 10:29:31


Današnji vrhunac događanja u Fan zoni je prijenos utakmice HRVATSKA-NIGERIJA i veliki koncert OPĆE OPASNOSTI !!!

Bend "OPĆA OPASNOST" osnovali su dvojica mladih županjaca, Slaven Živanović - Žiža i Pero Galić 1992. godine.
1993. godine snimili su i objavili svoj prvi studijski materijal, album u obliku kazete, koji je naslovljen jednostavno „Opća Opasnost“.
U jesen iste godine ulaze u studio, a 1994.g. konačno i objavljuju svoj prvi službeni album, „Treba mi nešto jače od sna“. Pjesme "Opća Opasnost", "Jednom kad noć", “Nebeski znak”  i "Treba mi nešto jače od sna" probijaju se na visoka mjesta tadašnjih top ljestvica.
I što je najvažnije u priči oko benda.... okupili su oko sebe veliki broj mladih koji su prepoznali kvalitetu njihove glazbe i pošli njihovim stopama. Cijela postava benda od albuma “Ruski rulet” 1997. g. do danas se nije promijenila. Bend ima vrhunski tim autora, a svoje albume snimaju i produciraju sami. Sve ovo vrhunski „odrađuju kod kuće”, u „svome miru“ i na taj način svima dokazuju da se to može, iako kilometrima daleko od Zagreba.  Osim toga imaju i publiku, koja ih usprkos dužem izbivanju sa scene, nije zaboravila.

Dođite i doživite najbolju navijačku atmosferu koju ćemo pojačati s dobrom svirkom jednog od najpopularnijih hrvatskih bendova.
Svim srcem podržite naše Vatrene u prvoj utakmici na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Nigerije.