"Argentina-Hrvatska" & "Giuliano i Diktatori"

"Argentina-Hrvatska" & "Giuliano i Diktatori"

21.06.2018. 10:27:07


Današnji vrhunac dana u Fan zoni biti će utakmica "Argentina - Hrvatska" uz nastup Giuliana i Diktatora.

Dok o Giulianu više ili manje već sve znate predstavit ćemo njegov prateći bend Diktatori:
Bend Diktatori osnovan je početkom 2004. godine u Splitu i unatrag ovih trinaest godina mogu se pohvaliti s mnogobrojnim nastupima. Jedni su od rijetkih koji su, izvodeći najveće domaće i strane hitove, uspjeli tri puta napuniti najveći zagrebački noćni klub "The Best", u više navrata su ispunili najpoznatije studentsko okupljalište, klub „Roko i Akademija“, a slično im je pošlo za rukom i u kultnim zagrebačkim klubovima "Saloon", "Sax", i "Petica".

Početkom 2007. "Diktatori" započinju suradnju s Marijanom Banom, legendarnim kantautorom i frontmenom Daleke obale. Do danas su Marijan Ban i Diktatori održali stotine koncerata u brojnim klubovima i dvoranama, te trgovima i stadionima. Uz nastavak suradnje sa Marijanom Banom, kao i mnogim drugim popularnim pjevačima kao što su Neno Belan, Alen Islamović, Giuliano, Mladen Vojičić Tifa i Bobo Knežević, bend Diktatori marljivo provodi vrijeme u studiju pripremajući nove pjesme.

O utakmici između Hrvatske i Argentine također sigurno već sve znate, no bez obzira na renome Argentinaca Hrvatska ide po nova 3 boda i prvo mjesto u skupini jer mi to možemo.

Dok naši navijači polako pristižu u Nižnji Novgorod spremni obojati tribine u kockice, one koji ostaju u domovini pozivamo na Trg bana Jelačića da zajedno navijamo za naše Vatrene! 

Vidimo se na Trgu !!!