Fan zona: Dašak Rusije u Zagrebu

Fan zona: Dašak Rusije u Zagrebu

Fan zona: Dašak Rusije u Zagrebu

05.07.2018. 14:12:47


Za sve naše navijače koji nisu imali sreće da otputuju u Rusiju, BUDI PONOSAN je u suradnji s Ruskim Veleposlanstvom i Rossotrudničestvom, doveo naglavni gradski trg dašak Rusije za sve uzraste.

Tako su se, 25 .lipnja u ponedjeljak, najmlađi navijači družili s internacionalno poznatim ruskim likovima iz crtića, Mašom i Medvjedom s kojima su se fotografirali i učili ruski jezik.
Svi koji su se našli tada na trgu u paviljonu BUDI PONOSAN imali su priliku naučiti osnove ruskog jezika, pogotovo nogometni rječnik.

Bogatu rusku kulturu, običaje i tradiciju, donijele su nam članice i članovi Folklornog ansambla ruske glazbe "Kalinke" koje su u ruskoj narodnoj nošnji pokazale sve čari i boje ruske tradicionalne odjeće. Svi zainteresirani mogli su saznati sve što nikad nisu znali o ruskoj tradiciji, ali i na kraju zapjevati najpoznatije ruske pjesme, kao što su Kalinka, Katjuša, Kazačok i mnoge druge.

Na velikom ekranu vrtili su se zadivljujući video prizori iz daleke nam, ali impresivne Rusije, tako da smo se u Zagrebu uspjeli približiti našim reprezentativcima koji se bore za hrvatski uspjeh u Rusiji.