Najmlađi članovi udruge Budi Ponosan (2.dio)

Najmlađi članovi udruge Budi Ponosan (2.dio)

Najmlađi članovi udruge Budi Ponosan (2.dio)

13.07.2018. 14:00:28


U utorak 10.07.2018., posjetili smo naše male navijače i tetu Lucu u njihovom domu u Zadru. Upravo oni su nas prije 2 tjedna oduševili izvedbom pjesme „Ima jedna zemlja mala“ koju su prije utakmice s Argentinom posvetili Zlatku Daliću i našim Vatrenima.

Posjetili smo ih u njihovom domu gdje mama Ines i tata Goran žive sa svojih 7-ero djece (od najmlađeg djeteta prema najstarijem: Ana, Filip, Marko, Josip, Ivan, Marta i Katarina).

U suradnji sa donatorima iz obitelji Hrgić iz Zagreba (Lucija 5.g., Jakov 8.g., mama Maja i tata Hrvoje) dječacima smo poklonili dresove hrvatske reprezentacije, a djevojčicama najnoviju kolekciju navijačkih haljinica (modne kuće „Katarina Mamić design“).

Djeca, njihovi roditelji, teta Luca i još dvoje nećaka su bili oduševljeni poklonima koje su dobili i rekli su da jedva čekaju polufinale u kojem su potpuno obučeni u "kockice" navijali za Hrvatsku i naše Vatrene. Jedna lijepa gesta je tako učinila da velika srca ovih naših malih Zadrana dobiju ono što su najviše željeli i sretni smo što smo im učinili ovo prvenstvo posebnim.

Iznad svih Hrvatska !