LUKA MODRIĆ NAJBOLJI JE IGRAČ I VEZNJAK EUROPE !!!

LUKA MODRIĆ NAJBOLJI JE IGRAČ I VEZNJAK EUROPE !!!

LUKA MODRIĆ NAJBOLJI JE IGRAČ I VEZNJAK EUROPE !!!

30.08.2018. 19:00:00


Nakon osvojene srebrne medalje te Zlatne lopte za najboljeg igrača na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, hrvatski veznjak Luka Modrić proglašen je igračem godine po izboru Uefe.

"Ponosan sam na ovu veliku nagradu. Želio bih se zahvaliti svima koji su glasovali za mene, suigračima, trenerima... Najveći motiv? Moj otac, on me odveo na prvi trening i naučio da se borim za svoje snove. Njemu dugujem najviše za sve ovo...", rekao je Luka Modrić.

Uz titulu Uefinog igrača godine, Modriću je drugi put zaredom dodijeljena i nagrada za najboljeg veznjaka Lige prvaka, a Modrić bi uspješnu 2018. godinu mogao zaključiti Fifinom nagradom The Best, gdje je također uvršten na popis kandidata. Kapetan Hrvatske svojim je umijećem na terenu te vodstvom u svlačionici i više nego zaslužio brojna priznanja.

Zanimljivost:
Luka Modrić je postao prvi igrač koji je u istoj godini osvojio nagradu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva i UEFA-inu nagradu za igrača godine još od legendarnog Brazilca Ronalda kojemu je to pošlo za rukom 1998. godine.